True

Bli återförsäljare

Du hittar MARIA ÅKERBERG hos välutbildade hud- och spaterapeuter och massörer, som både säljer våra produkter och använder dem i sina professionella behandlingar.

Idag har vi nära 1 200 fantastiska återförsäljare på salonger, dagspa och spahotell i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi finns även representerade i Nederländerna, Spanien, England, Grekland, Grönland, Litauen, Thailand, Hong Kong, Nya Zeeland, Australien och USA. Vårt sortiment går dessutom att köpa online hos utvalda återförsäljare där en webbshop är kopplad till salongen.

Information till ny återförsäljare

För att vara berättigad att sälja produkter från MARIA ÅKERBERG måste man utföra behandlingar med produkterna. Beroende på utbildning arbetar man med olika delar av sortimentet.

Utbildad hudterapeut och spaterapeut får lov att beställa hela sortimentet.

Utbildad massör, makeup-artist, fotterapeut och frisör har begränsad köprätt, vilket innebär att man får lov att beställa alla kroppsprodukter och makeup, men inte ansiktsprodukter.

Till eget bruk får man lov att beställa ansiktsprodukter, oavsett utbildning, men då tillsammans med övrig beställning. Detta måste upplysas om vid ordertillfället.

Som hudterapeut och spaterapeut krävs det att din första beställning är på minst 10 000 SEK (exkl. moms) i konsumentprodukter. Önskar du att samtidigt beställa salongsprodukter lägger du dessa på en separat order. Detta för att underlätta hanteringen av er första beställning.
 
Som massör, fotterapeut och frisör krävs det att din första beställning är på minst 3 000 SEK (exkl. moms).

Vi hjälper dig gärna att ta fram en offert på de produkter som passar din verksamhet. Då behöver vi veta för hur mycket du vill ta in i försäljningsprodukter respektive salongsprodukter samt vilken typ av behandlingar du erbjuder dina kunder. Kontakta oss på info@mariaakerberg.com om ni önskar en offert.

Du har även möjlighet att lägga en provbeställning innan du bestämmer dig för om du vill bli återförsäljare för MARIA ÅKERBERG. Läs vidare nedan för mer information.

OBS! Gäller endast din första beställning som återförsäljare.
 
För hudterapeuter och spaterapeuter som lägger sin första beställning på minst 10 000 SEK (exkl. moms) i konsumentprodukter erbjuder vi ett kostnadsfritt intropaket. Detta paket innehåller marknadsföringsmaterial samt testers på utvalda produkter till ett värde av cirka 4 000 SEK.

För massörer, fotterapeuter och frisörer som lägger sin första beställning på minst 3 000 SEK (exkl. moms) erbjuder vi ett kostnadsfritt intropaket. Detta paket innehåller marknadsföringsmaterial samt testers på utvalda produkter till ett värde av cirka 2 000 SEK.

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova (av de ni är berättigade till), utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

MARIA ÅKERBERG har sedan starten 1995 haft som målsättning att alltid ha nöjda slutkonsumenter som får rätt produkter rekommenderade av sin terapeut. Det ställer höga krav på terapeutens kunskap och därför ställer vi höga krav på er som återförsäljare av MARIA ÅKERBERG.

Obligatoriska utbildningar för hudterapeut och spaterapeut:
Steg 1: Två dagar grundläggande produktutbildning (bokas in vid första ordertillfället)
Steg 2: Kosmetisk Kemi (ska genomföras senast andra året som återförsäljare)
Steg 3: Hudsjukdomar (ska genomföras senast andra året som återförsäljare)

Obligatorisk utbildning för receptionist, frisör, massör, makeupartist och fotterapeut:
Steg 1: En dag grundläggande produktutbildning (bokas in vid första ordertillfället)

Några ord från våra återförsäljare

"Enkelt val för mig som fått jobba med en massa olika märken innan jag själv starta eget. Jag är själv väldigt känslig och här får vi högkvalitativ ren hudvård som är ekologisk (ett plus med bra pris också, men det var inte det avgörande)."

Carola Hallin, FriskvårdsFokus

"Vi har efter 20 år med Marias produkter fortfarande nya upptäckare och framförallt kunden som kommer fram till kassan och berättar att NU fungerar hennes hud som den ska, vi älskar att rekommendera Marias produkter år efter år...."

Christina Backe, Anette & Maries Hudvård

"MÅ är väl beprövat och använt av terapeuter och kunder i två decennier, vilket ger en trygghet. De flesta växterna/oljorna har använts till hudvård långt tillbaka i historien. Det är en fenomenal mix av gammal kunskap och modern hudvård/makeup, som hänger med i svängarna och utvecklingen."

Maria Johanskog, Skogsro Spa

Tio anledningar att välja MARIA ÅKERBERG

1. Djupgående näring för din hud - framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister.

2. Endast ekologiskt och naturligt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter som den enkelt tar upp.

3. Ger långsiktiga resultat.

4. Förpackningar tillverkade av bioplast från sockerrör.

5. Hög kvalitet till ett bra pris.

6. Närproducerat, bidrar till en hållbar utveckling.

7. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer.

8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad.

9. Alla ingredienser som odlas är ekologiskt certifierade.

10. Vi har solceller på taket och fattar alla beslut i verksamheten med naturen i åtanke.

Vill du bli återförsäljare? Varmt välkommen med din ansökan!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.